Sizden gelenler ve önerileriniz, tavsiyeler ? ( Kısacık da olsa yorum bırakırsanız, çok sevinirim.)

22:00 orta boy popcorn 4 Comments

Herkese selam! Bugün çoğunluk için harika bir gün, karneler alındı ve yarı yıl tatili resmi olarak başladı. Bugün sokaklar çocuk doluydu, her yer kalabalıktı. :) Ben nezle olup onunla uğraştığım için pek hoş değilim bu ara ama yine de herkesin tatilde olduğunu bilmek güzel. Her yer cıvıl cıvıl oluyor bu dönem, yaz tatilindeki gibi yazlıklara da kaçılmıyor. Şehirdeki bu kalabalığı seviyorum bazen. :)
Umarım, herkesin karnesi güzeldir. Güzel değilse de, güzelleştirmek için bir döneminiz daha var. Hiç üzülmeyin. Hele ki lise ortalamasının eskisi kadar etki etmediği bu yeni sistemde, inanın karne notları kafanızı takmak için en küçük sebep. Üniversiteler de artık çoğunlukla tatilde. Hatta bizimki bitti bile! Siz düşünün ne kadar erken girdik, kimse yokken tatile girmek pek anlamlı olmuyor tabi..

Neyse, bugün bloga ne yazsam diye düşünüyordum. Bu ara kendime söz verdim ve zamanım da oldukça sık sık yazı girmeye çalışıyorum. Ama sürekli yeni bir kitap-film vs.. bitiremediğimden, bazen konular tıkanıyor. Ne yazsam bilemiyorum. Ayrıca, böyle bir tavsiye yazısı da hiç yazmamıştım. Hazır konu bulamıyorken, sizlerin de fikrini almak istedim. Önümüzdeki günler için yine güzel yazılarım gelecek ama yine de okuyucularımın genel düşüncelerini öğrenmek istedim.

Siz blogumda en çok ne tarz yazılar okumak istersiniz? Hangi yazılarımı daha severek okuyorsunuz? Ya da benim pek yazmadığım ama "Keşke yazsan." dediğiniz şeyler var mı? Daha çok kitap yorumu (Kİ SÖZ, GELECEK! SÜRPRİZLERLE!) , film yorumu, belki müzik, albüm tanıtımına geri dönebilirim? Ne istersiniz? Tasarımım nasıl bu arada? Bu işlerden hiç anlamadığımı daha önce çokça söyledim, malesef anlayan bir yakınım da yok. O yüzden sade olduğunu bilsem de, oynamaya korkuyorum. Bu arada, bazen bloga ilk girişte tüm şablonlar gözükmeyebiliyor. Sayfayı birkaç kez yenilerseniz, sorun düzeliyor. Bu neden oluyor, hiç bilmiyorum ve hiç hoşnut değilim haliyle. Ama tasarımla ilgili de düşüncelerinizi bekliyorum. Ayrıca başlık resmim nasıl? Uzun süredir bu var, beni de yansıtıyor ve seviyorum ama belki dönüşümlü olarak kullanabileceğim başka bir şey daha arayabilirim. Keşke kendim yapabilsem.. Aklımda birkaç fikir var aslında, birkaç blogu kapsayan. Ama bakalım neler olacak. Siz nasıl şeyler görmek istersiniz burada?

Sonuç olarak, tüm düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Bugünkü bir tavsiye,istek alma yazısı olsun dedim. Umarım, okuyan herkes kısacık da olsa bir yorum yazar. Fikirleriniz çok çok değerli benim için ve sonuçta hepinizin burada keyifli zaman geçirmesini istiyorum. :) Herkese şimdiden teşekkürler, süper bir tatil geçirin! Yeni yazılar için de blogu kontrol etmeyi unutmayın! :))

4 yorum:

  1. Ayy bugün Arayış diye filme gittim. Mükemmeldi. Yorumumda yakında zaten. Onu izlemeni öneririm bak :D Film yorumlarına devam etmeni ben istiyorum açıkcası. Çünkü çok güzel filmler izliyorsun ve sayende bende izliyorum ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak ettim, izlemedim ben. Yorumunu merakla bekliyorum, ben de izlerim belki. Çok çok çok çok teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten herkesin yorumu çok değerli ama özellikle senin gibi benim de çok severek takip ettiğim-pek yazamasam da- ve bu işi hakkıyla yapan insanların yorumları daha da özel oluyor. :) Film izlemeyi ve yorumlamayı çok seviyorum, bundan sonra daha sık yazmaya çalışırım. Belki izlediğim filmleri bile tekrar izleyip yorumlarım, çoğunu yanda Criticker'da puanlıyorum zaten. :)

      Sil
  2. top listeleri yapsan hoş olur bence. Birde okuduğun serilere kısa kısa tek yazıda yazsan müthiş olur. sonra benim gibi seriye üçüncü kitaptan dalan kör cahiller olmaz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu top listeleri baya güzel bir fikir bence de. :) Gerçi ben bu kararsızlıkla 40 yıl sonra ancak hazır ederim o yazıları ama. :D Yine de düşüneyim bunu. Direkt okuduğum en iyi kitaplar, en iyi filmler diye genellemem de belki türe vs.. göre ayırabilirim. Daha kolay olur, sağ ol fikir için. :) Seriler yazılarım gelecek! Hatta bir yazı dizisi diyeyim. :D Çünkü birçok seriyi blogdan önce okumuştum, bazılarını sonra okusam da yorum girmeyi unuttum. Şimdi ayrıntıları unutsam da genel olarak yazılar yazacağım. Ama ben de direkt seriler için 1 yazı düşünmüştüm yani serinin her kitabı ayrı ayrı sanki çok fazla sürer? Hem aklımda kalmayan şeyler var hem de çok fazla yazı gerekir. Genel seri yorumu daha iyi gibi sanki ama dediğin gibi bir karışıklık olmasın diye yine tek tek belirtim sıralamayı. :)

      Sil