ORTA BOY POPCORN'LA RÖPORTAJLAR 1-SAKLAMA KABI (EREN)

23:13 orta boy popcorn 10 Comments


Hepinize kocaman kocaman selamlaaar! Bu yazıyı yazarkenki heyecanımı görmenizi isterdim. Gerçekten çok heyecanlı ve sevinçliyim. Üniversite sınavında istediğim bölümü kazandığımdaki heyecanıma benzer bir şey hissediyorum, siz düşünün. :) Bugün yepyeni bir yazı dizisi başlatıyorum blogumda ve her şey daha çok taze.

Geçen gün, blogumla ilgili farklı bir şeyler yapmaya karar vermiştim. Emek verilince güzel her şey, malum. Ne yapsam derken, çoğu blogger'ın yazılarını severek takip etmemize rağmen haklarında (diğer sosyal mecralardan takip etmeyenler hariç) fazla bir şey bilmediğimizi fark ettim. Ben de bir röportaj dizisi hazırlamayı düşündüm.Ve gezdiğim çoğu blogda bu tarz bir şeye rastlamadım. Ama ilk değilim, bunu belirteyim. Daha önce yapılmış bu olay ancak içerik farklı tabi. :) Dediğim gibi, bu tarz yazıları fazla göremedim ve "Neden ben yapmayayım?" dedim. Benim de onlar hakkında merak ettiğim birçok şey var sonuçta. Hem tüm bloggerlar ortak bir etkinlik yapmış olacaktı, eğlenceli olur diye düşündüm ve başladım girişimlere. Bir kere, herkesin bu kadar çabuk ve olumlu yaklaşacağını düşünmezdim. Çok ama çok şaşırdım ve sevindim. Kitap bloggerları dayanışması bu olsa gerek! Gerçi ben sırf kitap bloggerlarıyla sınırlı kalmam belki, bakalım. Ama bu birlik beni çok mutlu etti. Hepsi çok tatlı insanlar zaten. :) Onayı alınca hemen sorulara giriştim tabi. İlk başta görseniz, beni bıraksanız 500 soru bulurum. O dereceydi. :D Neyse, zar zor biraz indirdim. Ama herkesin temel sorularının dışında, her bloggerın kişiliğine özel farklı sorular da sormaya çalıştım. Tabi gönül isterdi daha da değişik, belki daha eğlenceli şeyler de üretebileyim ama bu kadar çıktı. Çok da düşünüp, uzatmak istemedim süreyi. Hemen paylaşmak istedim bu fikrimi. :)

Neyse, ben yine çok uzatmaya başladım. :D Kısacası, bundan sonra belirli aralıklarla blogumda "ORTABOYPOPCORN'LA RÖPORTAJLAR" yazı dizisinin yazılarını göreceksiniz. Özellikle video çeken arkadaşların, bunları video olarak cevaplamak istemesi beni havalara uçurdu! Bunu tahmin etmemiştim ve aşırı sevindim, o mimikleri görmek ayrı güzel. :) Yazıları her gün paylaşmayacağım ama arayı çok da açmam. :) Çok güzel şeyler okuyup, izleyeceksiniz önümüzdeki dönemde bu blogda kısacası. Eğer sizde okuduğunuz bloggerları daha yakından tanımak istiyorsanız, takipte kalın! Tabi, duyurursanız ayrıca çok mutlu olurum. :) Belki bu soruları siz de merak ediyorsunuzdur. Ayrıca, çok da eğlenceli olacağına inanıyorum. Geri dönüşler harika!

Ve ilk konuğum da; tabi ki severek takip ettiğim Saklama Kabı'nın sahibi Eren oldu. Gerçekten ben onun yazılarını okumayı, özellikle de videolarını izlemeyi çok seviyorum. Keşke her gün yayınlasa video. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni videoları. Kahkahalarla izliyorum, bir kere çok içten. Çok samimi ve bu size de geçiyor izlerken. Doğallık böyle bir şey. :) Eren'e tekrar buradan, çok ama çok teşekkür ederim. Herkesin severek takip ettiği, çok harika kişiler katıldı etkinliğe. İsimleri söylemiyorum ama takipte kalın, bomba gibi yazılar geliyor bence. :) Bu yazı dizisinin açılışı da seninle oldu ve çok güzel oldu. Sizi daha da bekletmeden, videoyu paylaşıyorum.



İşte karşınızda yazı dizisinin ilk konuğu Eren ve cevapları:


10 yorum:

  1. videosunu izledim ilk o paylaşmıştı güzel sorular ve güzel cevaplar. hiç sıkılmadan izledim 45 dakika videoyu. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince farklı sorular hazırlamaya çalıştım, Eren de o kadar doğal ve eğlenceli cevaplamış ki ben de hiç sıkılmadım. Daha uzun olsa bile izlenirdi. Teşekkürler yorum için. :)

      Sil
  2. Yeni yazı köşen hayırlı olsun. :)
    Bu sayede severek takip ettiğimiz bloggerlar hakkında da daha fazla bilgi edinmiş olacağız sanırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Evet ben de bu kadar güzel katılım olacağını düşünmüyordum. İsimler sürpriz olsun ama bence hepsi çok iyi kişiler, hazır oldukça paylaşacağım. Ben de daha yakından tanımış oluyorum herkesi, güzel oluyor. Takipte kal. :) Yorum için teşekkürler ayrıca!

      Sil
  3. Tekrar teşekkür ederim benimle röportaj yaptığın için. Çok eğlendim yaparken *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederiim yaptığın ve özellikle video çektiğin için. İlkini seninle yapmak ayrı güzel oldu, sen ikinciye hazırlan şimdiden söyleyeyim. :D Ben de izlerken çok eğlendim. Çok şey öğrendik hakkında. :)

      Sil
  4. Sorular arasındaki minik notların o kadar tatlıydı ki, sanki karşısındaymışsın da onunla gerçekten konuşuyormuşsun gibi hissettim *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, samimi bir şey olsun istedim. Canlı olmasa da yakın bir his olsun dedim. :)

      Sil
  5. Çok güzel bir fikir olmuş :D Birkaç blogda daha görmüştüm ancak kimse devam etmemiş. Devam edersen çok daha yararlı olur :) Ne kadar takip etsem benim bile bilmediğim kısımlar vardı video da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Ben devam edeceğim, önümüzdeki dönem bolca yazı-video olacak burada. Hatta part 2 bile düşündüm, çok eğleniyorum! Ben de çok fazla yeni şey öğrendim, daha iyi tanıma için çok güzel oluyor. Teşekkürler yorum için. :)

      Sil