ORTA BOY POPCORN'LA RÖPORTAJLAR 3 / THE READİNG LADY (ONUR BİRLER)

20:50 orta boy popcorn 3 Comments

Herkese selam yeniden! Aslında daha dün ikinci röportajı paylaştığım için, hemen arka arkaya olmasın istiyordum ama Onur Abla videonun hazır olduğunu söyleyince bekletmek istemedim. Ben de izlemek için sabırsızlanıyorum çünkü. :) Böylece haftada 3 röportaj planım da yerine gelmiş oldu. Eren ve dün yayınladığım Merve'nin röportajlarına da bakmayı unutmayın lütfen.

Onur Abla'yı sevmeyen yok sanırım. :) "The Reading Lady" blogunun şeker mi şeker sahibi. Çok içten, çok sıcakkanlı, çok yardımsever ve çok eğlenceli bir insan kesinlikle! Hem yazıları hem videoları ayrı güzel. Özellikle videolarında ben çok eğleniyorum. :) Geçtiğimiz İzmir Fuarı'nda çok kısa konuşabilmiştim ama bu yıl daha uzun sohbet etmek istiyorum. :) Bu etkinlik onsuz olmazdı gerçekten. Çok teşekkür ediyorum tekrar katıldığı için. Ve sizi onun harika videosu ile baş başa bırakıyorum. :) 



3 yorum:

  1. Ayyyy onur abla <3 çok iyi olmuş :D keyifli röportajlarını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok samimi olmuş di mi? :) Çok eğlendim izlerken! Uzunluğu hiç anlamadım. Beklemede kal, çok güzel isimler var. :) Ama bu sırada Facebook sayfana bir baksan diyorum? Size de mi teklif geldi acaba? :) Keşke blog iletişim kutundan yazsaydım.. :(

      Sil
    2. aa inanamıyorum ciddi misin? hemen bakıyorum :D

      Sil