FSOG Soundtrack & Ufak Eklemeli Yeni Fragman

22:36 orta boy popcorn 4 Comments

Yaklaşık olarak son 1 aydır, "Grinin Elli Tonu" serisini yeniden okuyorum. Film tarihi yaklaşınca, bir hatırlatma olsun istedim. Ayrıca çooook özlemiştim, okudukça daha da farkına vardım. Unuttuğum birçok ayrıntıyı hatırladım, o duyguları tekrar yaşadım. Ah! Bu seri beni mahvetti gerçekten, her gün açıp 5-10 sayfa okumak mutluluk sebebi benim için. :) Christian özlenmez mi ama değil mi? :) Neyse, ben duygularımı yazmaya kalkarsam bu yazı bitmez. Seri hakkında genel bir yorum yapmıştım aslında ama her kitabı ayrı ayrı, alıntılarla yorumlasam mı diye de düşünüyorum. Gereksiz de olabilir tabi. Bakalım.. Bu arada, sizlere iki güzel haberim var. 

İlki; sonunda filmin merakla beklenen soundtrack listesi açıklandı. Bence bu film müzikleriyle de çok konuşulacak! Zaten kitapta da müzik çok önemli bir yer kaplıyordu. Ben kitaptaki şarkıların filmde de kullanılmasını isterdim, özellikle birkaçının. Ama yapımcılar, böyle düşünmemiş. Aylar önce yayınlanan ilk fragmandaki "Crazy In Love"a zaten tapmıştım. Şarkıyı normalde aşırı sevmememe rağmen, fragmanla aşık oldum! Bu film için tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden biri olmuş kesinlikle. Yeni versiyon çıkar çıkmaz, ilk alanlardan biri olacağım. Sonraki fragmanda çalan "Haunted" da gerçekten çok uymuştu. Soundtrack listesini görünce, müziklerin gerçekten iyi olacağından emin oldum. Bence gayet güzel bir albüm hazırlanmış. Ellie Goulding'i çok severim ve albümde yer almasına çok sevindim. Şarkısını çok beğendim, sözleri gerçekten çiftimizi anlatıyor. Sia'ya da bayılırım, onun şarkısını da merakla bekliyorum. Sonuç olarak; ben albümü merakla bekliyorum. Ama keşke kitaptaki birkaç şarkı da olsaymış diyorum. Belki ikinci filme? O kitapta çok daha fazla şarkı vardı çünkü. "Try" ve "The Scientist" olmadan bir FSOG düşünemem. :) Siz albümü nasıl buldunuz? Sizce başka kimler olmalıydı ya da memnun olmadığınız biri var mı? Yorumlarınızı bekliyorum! Buyrun liste:

1. Annie Lennox - "I Put a Spell On You"
2. Laura Welsh - "Undiscovered"
3. The Weeknd - "Earned It"
4. Jessie Ware - "Meet Me In the Middle"
5. Ellie Goulding - "Love Me Like You Do"
6. Beyoncé - "Haunted" (Michael Diamond Remix)
7. Sia - "Salted Wound"
8. The Rolling Stones - "Beast of Burden"
9. AWOLNATION - "I'm On Fire"
10. Beyoncé - "Crazy In Love" (2014 Remix)
11. Frank Sinatra - "Witchcraft"
12. Vaults - "One Last Night"
13. The Weeknd - "Where You Belong"
14. Skylar Grey - "I Know You"
15. Danny Elfman - "Anna and Christian"
16. Danny Elfman - "Did That Hurt?"
Hatta Ellie Goulding'in şarkısını da paylaşıyorum. Ben gayet beğendim, dinledikçe daha da sevecek gibiyim. Siz nasıl buldunuz?
Ayrıca, orjinali hala çıkmadığı için şimdilik dinlediğim ama gerçekten çok başarılı bulduğum bir "Crazy In Love" coverını da paylaşmak istiyorum. Fragman versiyonunun aynısı ve kızın sesi şarkıya çok uymuş. Sizce nasıl?
Ve son olarak; taptaze olan, yeni çıkan fragman! İkincinin neredeyse aynısı ancak eklenen birkaç sahne var ki.....Yani ne desem bilemiyorum. Çünkü, şu an cidden uçmuş durumdayım. Fragman fena çarptı. :) Dakota'dan herkesin şüphesi vardı ama bence bu işi çok iyi yapacak gibi. Christian'ın dans eden Ana'yı izlemesi der ve susarım. Yazmaya başlarsam burası "aşırıfangirllüğüaşıpkafayıyemişkız" bloguna dönecek. O sebeple, ben sadece fragmanı paylaşmakla yetiniyorum. Siz nasıl buldunuz? Benim gibi gün mü sayıyorsunuz? Ya da olumsuz bulduğunuz yönler var mı? Tüm yorumları bekliyorum. Herkese keyifli dinlemeler ve izlemeler! :)

4 yorum:

  1. Lütfen beni de "aşırıfangirllüğüaşıpkafayıyemişkız" grubuna ekleyin zira dünden beri sizinle aynı durumdayım. :D Son fragmanı kaç defa izledim bilmiyorum. Dün akşam Facebook - Twitter - İnstagram - Tumblr arasında yıldızlararası seyahat ettim ve hepten ayarım bozuldu. Allahımm bu film hem müzikleri hemde kendisi MÜKEMMEL olacak! Şu fragman bile beni heyecandan kıpkırmızı yapıyorsa artık filmi izlerken ki duygularımı düşünemiyorum. 13 Şubat geeeel artık!!! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin gruba o zaman! Valla fragman herkesi çarptı gibi, artık gün sayıyorum iyice. Gerçekten güzel olur diyordum ama bu kadar da ciddi iyi olacağını düşünmemiştim, izlemek için sabırsızlanıyorum.

      Sil
  2. Biraz alakasız bir yorum ama mimlendin canım :) İki kere hem de :P
    http://zeynepslibrary.blogspot.com.tr/2015/01/mimlendim-4-simdi-mevsimi.html

    http://zeynepslibrary.blogspot.com.tr/2015/01/mimlendim-5-high-school-musical-tag.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun hiç sorun değil. Çok teşekkür ederim ya, ben de ne zamandır mim yazmamıştım. Hem de iki tane! En kısa sürede yapacağım, çok zevkli gözüküyorlar..

      Sil