Bu Aralar Neler Dinliyorum? #4

13:03 orta boy popcorn 2 Comments

Bu yazı serisini aylardır yazmamışım. Halbuki müzik, belki de en çok yazı konusu bulabileceğim şey. Çünkü, benim için olmazsa olmaz. Şöyle eski yazıları bir tararken denk geldim ve hemen yenisini yazmalıyım dedim. :)  Umarım, bundan sonra bu kadar ara vermem ve en azından 1-2 ayda bir yazabilirim bu yazıları. Bakalım, bu ara en çok neler dinliyormuşum?








Evet! Bu aralar en çok dinlediklerim bunlar. Tabi ki sadece bunları dinlemiyorum ama tekrar tekrar dinlediğim şarkılar bunlar. Clarity, yeni olmamasına rağmen hala dilimden düşmüyor. Çok iyi bir şarkı gerçekten. Ed Sheeran'ın bu klibi, gördüğüm en güzel kliplerden biri! Zirveye oynar! Harika düşünülmüş. Şarkı zaten çok iyi, Ed Sheeran'a bayılıyorum. Bu kadar huzur veren az ses vardır. İlk albümünden beri takipteyim, mutlaka ama mutlaka şans versin bilmeyenler. Tabi bu mümkünse. :) Take Me To Church hakkında fazla yorum yapmayacağım. Sanırım 1 milyon kere dinledim desem yeterli olur bence. Bağımlılık yaratıyor, insan eşlik etmeden duramıyor. Blank Space de başta pek sevemediğim ama zamanla farkında olmadan dilime dolanan bir şarkı oldu. Jessie J'ye zaten hayranım, çok ama çok seviyorum. Hem sesini hem şarkılarını hem kendisini. Değeri yeterince bilinmiyor bence. Muazzam bir sese sahip! Ses kontrolü inanılmaz ve söz yazarlığı da harika! Son albümünü oldukça beğendim ve bu şarkısı da favorilerimden. Sözleri özellikle çok hoş. Fall Out Boy, çok sevdiğim bir grup ve son parçaları Centuries'e bayıldım! Kendi tarzlarında ama farklı ve çok iyi bir şarkı olmuş. Duyduğum günden beri sürekli dinliyorum. Adamın sesi gerçekten fazla iyi! Bu arada, "The Voice US"de bu sezon yarışmacılardan "Matt McAndrew" grupla birlikte söylemişti ve inanamamıştım. Ciddi anlamda orjinaline yakındı ve hiç sırıtmadı. Aşağıya ekliyorum. Mutlaka göz atın!


Umarım, güzel bir yazı olmuştur. Siz bu şarkıları seviyor musunuz? Ya da önerileriniz varsa, onlara da açığım. En sevdiğim şeydir yeni şarkı ve şarkıcılar keşfetmek. İçlerinde hiç sevmedikleriniz varsa, onları da yazın tabi. Kısacası, siz istediğini her şeyi yazın yorum olarak. :) Sevdiğim bir yazı serisini canlandırmış oldum bu yazıyla. Umarım, bundan sonra düzgün devam edebilirim. Diğer boşladığım yazılara da döneceğim. Ayrıca, aklımda birkaç güzel fikir de var. :) Yani, bolca yeni yazı / yorum kapıda. Blogu takip etmeyi unutmayın! Herkese keyifli dinlemeler! :)


2 yorum:

  1. Bayılıyorum böyle yayınlara! Bende yeni şarkılar/şarkıcılar keşfetmeyi seviyorum :D Bu aralar dinlediklerimiz benzer. Bilmem beğenir misin ama birkaç şarkı da ben önereyim :)
    Mecca Kalani - Feel Me
    Petey Pablo - Show Me The Money
    Manian - Welcome to the club
    Sia - Elastic Heart
    Her türden yazmak istedim , umarım seversin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok severek yazıyorum, dinlediğim şarkıları bu yazılarla tanıyıp seven olursa ne mutlu bana. :) Sia'ya bayılırım zaten. Ama bazılarını ilk kez duyuyorum, mutlaka bakacağım. Çok teşekkür ederim hem yorum hem şarkılar için. :) Yeni şeyler keşfetmek güzel.

      Sil