Artık Facebook'ta da varım!

16:39 orta boy popcorn 4 Comments

Evet, doğru duydunuz. Blogu açalı yıl oldu ama Facebook sayfası almamıştım. Açıkçası, pek gerek görmemiştim. Biraz da korkmuştum ilgilenemem, öyle çürü gider diye. Ama deneyim kazandıkça, aslında faydalı olduğunu düşünmeye başladım. Sonuçta kişisel sayfalarımızda aile,arkadaş birçok kişi var ve her istediğimizi özgürce paylaşamıyoruz. Yani paylaşırım ama insanlar her dakika benim kitap-film paylaşımlarımı görmek zorunda değil diye düşünüyorum. Şu röportaj işine girişince, ekstra bir ihtiyaç hissettim. Kitap okuyanlarla oradan daha doğrudan bir iletişim kurulabiliyor ve haber, duyuru gibi şeyler için gerekli artık dedim. Daha önce hiç denemediğim için, bilgisizdim ama başardım. Bana yardımcı olan "Romancekolik" Hanife'ye buradan teşekkür ediyorum. :)

Kısacası; beni artık Facebook üzerinden de takip edebilirsiniz. Ben olsam ederdim. Çünkü, artık rahatça ve çok güzel paylaşımlar yapabilirim. Dilediğim kitap hakkında dilediğimi yazabilirim. En azından bir göz atın derim. :)

Facebook sayfama sağ taraftaki kutucuktan ulaşabilirsiniz. Merak edenler için; blog adımla aynı orada da ismim. 

Şimdilik benden bu kadar, kısacık bir bilgilendirme yazısı oldu bu da. :) Bu arada, röportajlar tam gaz devam edecek! Farklı sorular hazırlamak beklediğimden zormuş. Kişiler arttıkça, sorularım tükeniyor ama ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Beklemede kalın! Tatilde olanlara iyi tatiller, olmayanlara da keyifli günler! Görüşürüüüüz! :))

4 yorum:

  1. Ben blogu açar açmaz facebook sayfasını da açmıştım sanırım :D
    Hayırlı olsun! Umarım Orta Boy Popcorn'u başka sosyal medya kanallarında da görebiliriz ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası pek gerek duymamıştım, oradan fazla bir şey paylaşmam gibi gelmişti ama zaman geçtikçe ihtiyaç duyuyor insan. Oradan herkesle iletişim kurmak daha kolay. Sağ ol canım. :) Diğerlerinde açmam sanırım, facebook yeter gibi ama ileride belki instagram düşünülebilir.

      Sil
  2. Ay hadi hayırlı olsun =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol canım, hiç aklımda yokken bir anda oluverdi. :D Sen de daha çok girsen de daha çok konuşabilsek keşke. :) Bu arada, aklımdasın. Henüz yapamadım ama en kısa zamanda soruları yollayacağım. :)

      Sil