Taze taze fragmanlar :)

18:56 orta boy popcorn 0 Comments

Birçok film vizyona girerken, henüz girmeyenlerin de fragmanları çıkmaya devam ediyor. Benim paylaşacaklarım, en merakla beklediklerimden birkaçı ve fantastik&macera türü ağırlıklı. Hepsi de çok ilgimi çeken filmler oldu. Ayrıca daha taptazeler, bir-iki gün oluyor fragmanlar çıkalı. :) 


  1. DIVERGENT: Bu film, daha ilk fragmanını gördüğümde ilgimi çekmişti. Bu fragman daha açıklayıcı ve çok daha heyecanlı olmuş. Macera dolu bir film bizi bekliyor gibi. Fantastik türde olan filmde, herkesin kişiliklerine göre farklı gruplara ayrılması ve yaşamlarını o gruplarda sürdürmeleri anlatılıyor. Tabi kaba tabirle. :) Kate Winslet ve Shailene Woodley gibi oyuncular da olunca daha da merak ettim. Kate Winslet, fragmanda çok iyiydi ama ben özellikle Shailene Woodley'i merakla bekliyorum. The Descendants'ta izlemiştim ilk olarak ve çok dikkatimi çekmişti. Doğal, abartısız ama etkileyici ve gerçekçi bir oyunculuğu var. Takipteyim. :) Bu arada film, bir kitap uyarlaması. Araştırmama göre, üç kitaptan oluşan bir seriymiş bu ve ülkemizde de çevrilmiş. Okumak gerek filme gitmeden. Filmin yönetmeni; Neil Burger. The Illusionist'in de yönetmenliğini yapmış bir isim. Amerika'da 21 Mart'ta vizyona girecek ama bizde ne zaman gireceği belli değil, girip girmeyeceği bile belirsiz ama umarım ki girer. Böyle bir filmi, sinemada izlemek isterim şahsen. Filmin, IMDB sayfasına gitmek isteyenler de, tıklasın. İşte filmden son yayınlanan fragman:


2.  NOAH: Bu da uzun zamandır bildiğim ve ne zaman fragmanının çıkacağını merak ettiğim bir filmdi. Hepimizin bildiği "Nuh"u konu alıyor. Başrolde Russell Crowe var. Aslında Crowe'dan önce başka isimlerle de görüşmüşler (Christian Bale gibi) ama olmamış. Darren Aronofsky yönetmen olunca, daha da meraklanıyoruz tabi. Bilmeyenler için kendisi; Black Swan, The Wrestler ve Requiem For A Dream gibi filmlerin de yönetmenliğini yapmış bir isim. Kadroda; Anthony Hopkins, Logan Lerman, Emma Watson, Jennifer Connelly gibi isimler var. Tabi benim bu filmi en büyük bekleme sebebim, Emma Watson. Çok seviyorum, çocukluğunu biliriz. :) Harry Potter'dan sonra gerçekten yavaş ve kaliteli işlerle ilerliyor. Ama artık gerçek çıkışını yapsın istiyorum, bu filmde rolü umarım az değildir. Film, ülkemizde 4 Nisan'da vizyona girecek. Daha baya bekleyeceğiz yani.. IMDB sayfası için, tıklayın. Fragman:

3.  HERCULES: THE LEGENDS BEGİNS: Sonunda Herkül'ün de filmi oluyor! Mitolojide önemli bir yeri olan, gücüyle efsaneleşmiş yarı Tanrı Herkül'ün nasıl Herkül olduğunu izleyeceğiz. Çok geniş bir oyuncu kadrosu olmamasına rağmen konusu ve görselliğiyle öne çıkacak diye düşünüyorum. Herkül rolünde Twilight'tan hatırlayabileceğiniz Kellan Lutz var. Vücut yapısı olarak role gayet uygun ama nasıl bir iş çıkaracağını hep birlikte göreceğiz. Gaia Weiss, Scott Adkins diğer oyuncularından ikisi. Renny Harlin'in yöneteceği filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği belirsiz. Umarım yakında açıklanır. Hollywood'un mitolojiye daha çok eğilmesini umuyorum bu filmle birlikte.. IMDB sayfasına gitmek için, tıklayın. İşte dün çıkan, taptaze fragmanı:

4. MALEFİCENT: Ve haberini son yazacağım filmimize geldik. Maleficent! Sonunda bir kötünün de kendine ait filmi oluyor. Hepimizin çocukluğumuzda en severek okuduğumuz masallardan biri, Uyuyan Güzel. Üstüne çokça da film çekildi. Şimdi ise, kendisinden nefret eden kötü cadı Maleficent'i izleyeceğiz. Hele de bu rolde Angelina Jolie'yi izleyeceğimiz düşünüldüğünde, heyecanım katlanıyor. Çok iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum ki fragman da çok iyiydi. :) Elle Fanning ise Prenses Aurora rolünde. Umarım rolüne uyar. Yönetmen Robert Stromberg, daha önce görüntü yönetmenliğinde adını duyduğumuz bir isim. Film, 30 Mayıs'ta Amerika'da vizyonda. Umarım burada da uzatmadan, vizyona girer. IMDB sayfası için, tıklayın. İşte bu da filmden yayınlanan ilk fragman: (çok iyi gözüküyor bence)

Bu dört filmi de sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Sizler de fragmanlar hakkında yorumlarınızı yazın lütfen. Şimdilik beklemedeyiz! :) Bir haftayı daha noktaladık sayılır.. Herkese şimdiden çok güzel bir hafta sonu dilerim! :)

0 yorum: