ORTA BOY POPCORN'LA RÖPORTAJLAR 20 / BALDANBERİ (KÜBRA VE GİZEM)

16:02 orta boy popcorn 2 Comments

Selaam! Röportajlarda adım adım sona geliyoruz.Yeni yıla girmeden bitirmeyi amaçlıyorum ama bakalım. Yirminci röportajda, çok severek takip ettiğim iki tatlış kız konuğum. "Baldanberi" yi birçoğunuz tanıyordur. Çok tatlılar, çok güzel işler yapıyorlar. Özellikle her tür ve her konu hakkında bir şeyler paylaşmaları, benim çok hoşuma gidiyor. Röportaj teklifimi kabul etmeleriyle beni çok mutlu ettiler. Part part gelecek röportajlar, takipte kalın! Bence çok eğlenceli olmuş, ellerine sağlık. Tekrar çok teşekkür ediyorum buradan. Umarım siz de keyif alırsınız. Yayınlandıkça buradan da paylaşacağım ben. Buyrunuz ilk partı:

2 yorum:

  1. Biz teşekkür ederiz canım. Sorular için, sıcaklığın için en önemlisi teklifin için <3 :) Yeni yıl öncesi bize de keyif oldu. Devamını da eğlenerek izlersiniz umuyoruz. Kocaman sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim asıl, iyi ki kabul etmişsiniz. Sizle yeni projeler, başka şeyler de yaparız umarım. Sizi de biraz eğlendirebildiysem, ne mutlu bana! :) Ben de çok öpüyorum, devamı için sabırsızlanıyorum! :)

      Sil