Bu Aralar Neler Dinliyorum? #3

12:30 orta boy popcorn 2 Comments

Herkese selam! Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım, dilerim sevdiklerimizle nice sağlıklı bayramlar geçiririz. Bayramlar her ne kadar eskisi gibi olmasa da (tüm İzmir boşaldı, herkes yazlık yerlere akın etti resmen) yine de tatil olmasının ve bayram duygusunun güzelliği değişmiyor. Herkesin bayramı da tatili de çok güzel geçiyordur umarım. :) Ben teyzemlerin yazlığındayım iki gündür. Buradaki internet de sınırlı ve çok az girebiliyorum. Bu sebeple bir süre yazı giremeyebilirim, bilgilendirme olsun bu da. 

Uzun yazılar yazamıyorum ama hepten de boş bırakmak istemedim burayı. Bu yüzden, en azından bu ara dinlediğim şarkıları paylaşayım dedim. Bu şarkılar ayrıca yazın dinlenebilecek, eğleneceğiniz ve dinlerken mutlu olacağınız şarkılar bence. :) Müzik zaten olmazsa olmazımız ama yaz aylarında daha bir güzel oluyor. :) Bu kez araya yerli şarkı da sıkıştırdım, malum yaz günlerinde Türk pop müziği de canlanıyor ve istemsizce şarkılar dilimize dolanıyor. :) Maroon 5'ın yeni albümü 1 Eylül'de çıkıyor. Albümden ilk single "Maps" ve ilk duyduğumdan beri yüzlerce kez dinlemişimdir. Çok beğendim, çok dile dolanan ve tam yazlık bir şarkı. Sözleri de çok güzel ayrıca. Lucy Hale'in albümünü ise büyük bir sabırsızlıkla bekliyordum. Albümden çıkan ilk single "You Sound Good To Me" yi çok sevmiştim ve ikinci single "Lie A Little Better" da çok güzel. Albümü de çok beğendim, çoğu şarkı oldukça güzel. Lucy'nin çok kendine has bir sesi var. Dönüşte upuzun zamandır aksattığım bir "Albüm Tanıtım" yazısı da yazmayı planlıyorum. :) "Harika" ve "Çak Bi Selam" da yerli mahsüller! :) Harika başta çok basit gelmişti kulağıma ama dinledikçe sevdirdi kendini şarkı, melodisi çok hoş. Bu yaz günlerinde sahilde dinlemek için birebir! Çak Bi Selam için ise, ne desem bilemiyorum. Evet, seviyorum! Başta hiç mi hiç dinlememiştim, aman "Ayşe Hatun Önal" almayayım dedim açıkçası ama birkaç yerde duymaya başlayınca şarkı baya ilgimi çekti. İstemsizce dilinize dolanıyor, dinleyince de gerçekten iyi bir şarkı olduğunu fark ettim. Klibi de çok değişik, biraz Lady Gaga'nın Alejandro klibini andırıyor ama neyse.. "Kings" de biraz geç bulduğum ama çok sevdiğim bir şarkı. The Pierces, mutlaka dinleyin dediğim bir grup. Alex & Sierra da, X Factor'de tanıdığım ve ciddi olarak ses uyumlarını çok beğendiğim bir grup. Çok sempatik bir ikili gerçekten. Albümlerinin habercisi "Scarecrow" a bayıldım! Çok hoşuma gitti şarkı, sürekli söyleyip duruyorum. Mutlaka bakın!

 Umarım seversiniz siz de benim dinlediklerimi. Tatiliniz nasıl geçiyor? Neler okuyorsunuz bu ara? Ben "Kocan Kadar Konuş"u okuyorum, çok az kaldı. Yorumu dönüşte gireceğim. :) Sinemada ilgimi çeken pek film yok bu ara ama "Galaksinin Koruyucuları" ve "Lucy" iki merak ettiğim film. Siz ne izlediniz en son? Bu arada, kendimi dizilere vurmak ve 7/24 dizi izlemek istiyorum zira çoooook fazla izlemem gereken dizi-bölüm var. Ama hala zaman bulamadım.. Umarım, bir sonraki yazılarımdan biri bu diziler hakkında olacak. Bayadır yazmamıştım çünkü. Bir de, çok sevdiğim Hilary Duff yıllar sonra yeni bir single ile aramıza dönmüş! Çok sevindim bu habere. Şarkıyı dinledim ve beğendim. Bayılmadım ama dönüş için gayet iyi bir çalışma bence. :) Yine son dönemin bomba isimleri Ariana Grande&Jessie J&Nicki Minaj bir düete imza atmışlar. Hala dinleyemedim ama merak ediyorum. Bendeki haberler bunlar şimdilik. :) Daha da uzatmadan, şarkılara geçiyorum:











Sonraki yazıda görüşmek üzere! Bu arada, hala Fifty Shades of Grey'in fragmanının etkisinin geçmediğini belirtmek isterim! Ne zaman aklıma gelse -ki çıkmıyor gibi zaten- de-li-ri-yo-rum! :)

2 yorum:

  1. Ben de Lana Del Rey'in Ultraviolence albümünü dinliyorum bu aralar. = ) İlk albümü kadar başarılı değil ama güzel şarkıları var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lana Del Rey'i çok severim ama ben de son albümünde tam beklediğimi bulamadım. Güzel şarkılar olsa da kesinlikle ilk albüm gibi değil. Belki zamanla daha çok severim, bu benim huyumdur genelde. :)

      Sil