Yine bir kitap alışverişi..

19:18 orta boy popcorn 2 Comments


BU YAZIYI BU GİF İLE AÇMAK İSTİYORUM! RUH HALİM TAM DA BÖYLE! 

Kitap fuarındaki batmamın üzerinden çok geçmemişti ki uzun süredir süren D&R indiriminin her an bitebileceğini düşünerek, kendimi tutamadım ve yine alışveriş yaptım. Ve tam anlamıyla BATTIM arkadaşlar, dibi gördüm! Kredi kartı borcum DAĞ oldu! Evet kargo geldiğinde annemin yüzünü görmeliydiniz, yakında evden atacaklar beni. :) Ve buna rağmen, benim hala okumak için aylarca bekleyemeyeceğim ve mutlaka almam gerek dediğim 2-3 kitap var. Artık nasıl para bulurum, o kitapları eve nasıl sokarım bilemiyorum. :D 

Neyse, uzun bir girizgahtan sonra esas konumuza dönelim. Siparişimi Pazartesi akşamüstü verdim ve kitaplar bugün akşamüstü elimdeydi. Gerçekten çok şaşırdım açıkçası. Bu kadar çabuk beklemiyordum, Cuma falan gelir umarım diyordum ama şaşırttılar. Üstelik hiçbir yanlışlık, bozukluk, yıpranmışlık vs.. yoktu. Çok memnun kaldım yani alışverişimden. Tek eksik, hiç ayraç koymamış olmalarıydı. Baya cimri davranmışlar yani insan 2-3 tane atar en azından! 

Sadece seri devamı olanları alacaktım başta ama yine dayanamayıp 2-3 ekstra kitap sıkıştırdım araya. Bakalım neler almışım?



Ateş Serisi'nin devam kitaplarını almasam gerçekten çatlardım, ortadan ikiye ayrılırdım. Mümkünatı yoktu yani. :) Hemen okumak istemiyorum ama vizelerim bitince Barrons bana bakarken durmak zor olacak. Son kitabı da yeterince süründürdüler bence, artık çıkarsalar iyi olacak.. Oniks ve Opal de keza devam kitaplarım. Sonsuza Kadar'ı zaten okumuştum ama Judith'in yazdığı her bir kitap evimde olmazsa olmaz diyerek attım sepete. Arada ben onlara bakacağım, seveceğim, birkaç sayfa okuyacağım falan.. (Hatta dün İçinde Aşk Saklı'nın o meşhur kavga sahnesini tekrar okuyup tekrar öldüm.) :)

Dönüşüm'ü ne zamandır istiyordum ve 7 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Çiçeklerimi Rüzgara Verdim'i de fuardan alamamıştım, buradan kaptım. Şu seriyi bir bitirsem, çok rahatlayacağım. Ülkemizde çıkan son kitap olan "İyi ki geldin" i almadım daha ama.. Ve Fısıltı! Bayadır neredeyse baktığım her blogda çılgınca "Patch!!!" yazıları görünce ve bu kadar övülünce, artık almazsam afaroz edilecekmiş gibiydim. Çok merak ediyorum, kısa süre içinde başlamam mümkün değil ama umarım ben de çok severim. Ve devam kitaplarını almadığım için başımı taşlara vurmam umarım. :)

Bir kitap alışverişi daha böyle bitti kısacası. Almayı aşırı istediğim 2-3 kitap daha var, zaman içinde artık tamamlarım umarım. Evde koyacak yer kalmadı ama kitapların geldiği anki mutluluğun da tarifi yok! :) 
Sizler de bu ara alışveriş yaptınız mı? Yaptıysanız neler aldınız? Ayrıca bu aldıklarım içinden okuduklarınız varsa, yorumlarınızı bekliyorum. Hangisine başlayacağıma kararsızım ki fuardakiler var daha..

Hava bu ara çok kasvetli, hiç benlik değil. Her yer gri.. Vizeler de eklenince, pek mutlu günler geçirmiyorum ama sizin haftanız çok güzel geçiyordur umarım. Sonraki yazıda görüşürüz! :)

2 yorum:

  1. Yeni kitapların hayırlı olsun. Aldıkların arasından sadece Çiçeklerimi Rüzgara Verdim ve Dönüşüm'ü okumadım ben. :) Fısıltı serisi çok iyi ama finali beklediğimden birazcıcık daha sönük çıktı. Daha güzel bir son olabilirdi ama yazarın bizim için uygun gördüğü de yeterli. En azından berbat bir son yok. :)

    Lux serisi ise, son kitaplara doğru sıkıyor insanı. Hele de yazarın diğer kitaplarını da arka arkaya okursan. Sana tavsiyem, Lux serisini okuyorsan diğer serisinden uzun bir süre uzak dur. Çünkü yazar aynı olay örgüsünü tıpatıp başka karakterler ile yazmış. Kendini geliştirebilen bir yazar değil.

    Ve aralarından ilk önce Kan Ateşini okumalısın. Hemen arkasından İntikam Ateşi ve Rüya Ateşini de artık Gölge Ateşi çıktığında onunla birlikte alır okursun. :) Fazla bekletme Barrons'u. <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, Çiçeklerimi Rüzgara Verdim'i tavsiye ederim. Daha doğrusu Küçük Mucizeler Dükkanı serisini.. :) Fısıltıyı o kadar duydum ki, almasa olmazdı. Hemen okuyamam ama merak ediyorum.

      Lux serisinin ilk kitabı muhteşemdi bence. Ama sonra sıkarsa bilemiyorum. Umarım sıkmaz.. Sanmıyorum ama hep aynı olaylar oluyorsa olabilir. Yazarı çok sevenler de var ama dediğin gibi seriden sonra biraz ara veririm belki..

      Kan Ateşi'ne göz attım bile alır almaz zaten! Vizelerden sonra ilk işim okumak ama Rüya Ateşi'ni almadığım için kafamı taşlara vuruyorum. Arada kaynamış. Artık son kitapla bir alırım, diğer türlü kalbim kaldırmaz. :) Barrons bekletilmez zaten ama yazardan son kitapta çoooook fazla açıklama bekliyorum onunla ilgili. Ve tabi Mac&Barrons ikilisi bir ileri iki geri gittikleri için kafamda saç kalmayacak yakında. :)

      Sil