Beklenen Fragman: Senden Önce Ben

10:00 orta boy popcorn 3 Comments

Günaydın hepinize! Evet; başlıktan da anlayacağınız gibi, uzun süredir beklediğimiz Jojo Moyes'un kitabından uyarlanan "Senden Önce Ben"in fragmanı yayınlandı dün. Birkaç şey söylemek istedim ben de üzerine. Sanırım kitabıyla yarışır bir film daha geliyor! Ki bu çok ender olur. Çok çok beğendim, oyuncu seçimlerini özellikle. Tereddütlerim vardı ama çok hoşuma gitti, Uyumlu bir ikili olmuş. Emilia Clarke da çok iyi bir oyunculuk çıkarmışa benziyor. Zaten severim ama role çok uymuş gibi. Duyguları da fragmandan dahi hissedebildim. Ed Sheeran kullanmaları da cuk oturmuş. Şarkıya bayılıyorum! Açıkçası, beklentimin bile üzerine çıktı fragman. Bolca mendil almamız gerekecek yanımıza evet ama yine de sabırsızlıkla bekliyorum filmi. Merak işte. Ağlamayı da biraz severim, azıcık. :) 

Bu arada; kitaba hiç yorum girmedim çünkü düşüncelerim oldukça dengesiz. Çok kızgınım bazı sebeplerden. Hem de çok. Neyse, okuyanlar tahmin etmiştir. Aslında filmi izleyince kızgınlığımı tekrar hatırlayacağım ama yapacak bir şey yok, yine de izlerim. Ama bir ara tekrar okusam mı diyorum kaldırabilirsem. Tekrar bir düşünmek istiyorum olanları. İkinci kitabı almak konusunda da emin değilim ayrıca. Öncesinde birkaç yorum okurum mutlaka. Neyse, yine çok konuştum. Hala izlemeyenler için "Senden Önce Ben"in fragmanını paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, siz nasıl buldunuz? "Yok ben kaldıramam." mı diyorsunuz? Merak ediyorum düşüncelerinizi. Film, Haziran ayında vizyona girecek. Herkese keyifli günler! :)

3 yorum:

  1. Ya ben dört gözle bekliyorum ve arkadaşım fragmanının çıktığını söylemişti ama ben bir türlü bulamamıştım. Paylaştığın için teşekkürler! Sayende izleyebildim fragmanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek, çok sevindim seni mutlu etmişim. :) Çok güzel bir fragman!

      Sil
  2. Kitabı okuduktan sonra filmini izlemek beni çoğu zaman tedirgin eder.Çünkü işin sonunda kafamdaki karakterlerin oturmamis,kitabin kurgusuyla film kurgusunun uyumsuz olmasi beni filme karşı negatif yönde etkileyebilir.Ancak okurken aklımda oluşturduğum karakterler neredeyse bire bir filmde olunca ortaya izlemesi keyifli seyir çıkmasına neden oldu.

    YanıtlaSil