Avengers:Age of Ultron'dan yeni fragman!

21:30 orta boy popcorn 6 Comments

"En merakla beklediğin film ne?" deseler, düşünmeden "Avengers 2" derim. Tabi "Fifty Shades of Grey"i saymazsam :) Zaten süperkahraman filmlerine bayılırım, Marvel'e ve evrenine hayranım, içinde Tony Stark'ın olduğu her şeyi izlerim. E hal böyle olunca, filmi beklemem kaçınılmaz. Gerçekten de çok uzun bir süredir bekliyoruz bu filmi. Iron Man'in yeri ayrı olsa da, tüm karakterleri seviyorum filmdeki ve kadronun harika kurulduğunu düşünüyorum. Malesef hala oldukça fazla zaman var önümüzde filmi izlemek için. Ama Marvel; sürpriz bir şekilde, bugün (bizim saatimizle) filmin yeni fragmanını yayınladı ve internette en çok konuşulan konu oldu tabi ki. Ben de kalkar kalkmaz izledim ama ancak paylaşabiliyorum.

İşte karşınızda 1 Mayıs'ta vizyona girecek filmin ikinci fragmanı. Taze taze:


Ben çok beğendim fragmanı. Marvel'in şu ana kadarki en büyük projesi olduğu konuşuluyor ve gittikçe daha da heyecanlanıyorum. Açıkçası, çizgi romanları sıkı takip etmediğim için senaryodaki bazı şeyleri anlayamadığım doğru ama filmle tüm sorularım giderilecektir umarım. Ultron, Hulk, Hulkbuster ve Tony.. Her şey fazlasıyla merak uyandırıcı! Iron Man 3'ten sonra Tony'nin ekibe nasıl tekrar katılacağını özellikle merak ediyorum. Avengers filmlerinde keşke çiftleri biraz daha fazla gösterseler. Bu da ufak bir eleştirim. Gerçi, aksiyon ve heyecandan onları düşünmeye zaman bile olmuyor ya neyse. Bu arada, fragmandaki müzik çok hoşuma gitti. Çok güzel bir melodi ve filmin o heyecanlı-hüzünlü-karmaşık havasını çok iyi yansıtıyor bence. 

Siz fragmanı nasıl buldunuz? Benim gibi heyecanlı mısınız? Ya da bu tarz filmler pek tarzınız değil mi? Ki öyleyse bile, bir şans verin derim. Sıkılmayacağınızın garantisini veririm! Şimdi geriye, 1 Mayıs'a kadar geri saymak kalıyor. Umarım, zaman çabuk geçer. Filmden önce ilk filmi tekrar izlemeyi düşünüyorum. Bazı unuttuğum yerler için. Hatta belki tüm Marvel filmlerini tekrar izlerim. Daha bir bütün olur ve filmden daha çok keyif alabilirim. Sizin böyle planlarınız var mı? Yorumları bekliyorum. Son dönemde, hem kitap hem film dünyasından güzel haberler alıyoruz. Buna müzik dünyasını da ekleyebiliriz. Çokça yeni şarkı yayınlandı ve birçok kişinin albümü bekleniyor. Neyse, o da başka bir yazının konusu olsun. Herkese iyi seyirler! :)

6 yorum:

  1. Marvel çok güzel filmler çıkarmaya devam ediyor. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum her birini. Agents of S.h.i.e.l.d ile Agent Carter'ı izledin mi? İzlemediysen filmi bekleyene kadar azcık da olsa dindirir belki heyecanını :D Deadpool'un çıkmasını bekliyorum ben :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum, Marvel son dönemde ciddi bir atakta. İzlemedim malesef. Aslında merak ediyorum ama pek de olumlu yorum okumadım. Hiç fırsat da olmadı. Ama en iyisi bir ara izleyip, kendim karar vermek. Filme kadar dediğin gibi idare edebilir. :D Deadpool hakkında fazla bilgim yok, çizgi romanları okumadım malesef. Ama filmi ben de merak ediyorum. İlginç ve farklı olacak gibi.

      Sil
  2. Zaten ilk film muhteşemdi, Beklentilerimin çok üstünde çıkmıştı. Bu da iyi olacak diye düşünüyorum hatta iyi olacağından çok eminim. :)

    Ayrıca Avengers ve FSOG dışında merakla beklenen filmler arasına "Yıldız Savaşlarını" da ekleyelim bence... Yıllar sonra Güç Uyanıyor, bu çoook büyük bir olay! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de beklentim büyük filmden. :)

      Valla ben hiç izlemediğim için Yıldız Savaşları'nı, ne desem olmaz şimdi. :) Ama sevenler için büyük merak oldu tabi.

      Sil
  3. Ben Yildiz Savaslari serisini cok sevdigim icin tarafsiz duramam ama sinema sever her insan evladi mutlaka o dunyaya adim atmali. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ben de bir gün mutlaka izlemek istiyorum zaten. :)

      Sil